Foto:www.seasonsandsuppers.ca

Brzi kolači od 4 sastojka - bez pečenja

Za ovaj kolač će vam biti potrebna 4 sastojka. Brzo se rpavi a ukus je neverovatan, toliko odbar da prosto ne možete da se zaustavite.

● SASTOJCI ●
250 gr Petit keksa
7 kašika kikiriki putera
80 gr maslaca
200-220 gr čokolade

Keks sameljite u secku pa mu dodajte 5 supenih kašika kikiriki putera i otopljenog maslaca pa sve to još jednom sameljite u secku kako bi se lepo sjedinilo.U činiju 20x25 stavite papir za pečenje i prebacite smesu a zaitm je dobro utapkajte kašikom i stavite u frižider da se hladi. Za to vreme otopite čokoladu, ja sam izmešala čokoladu za kuvanje i mlečnu. Dok se čokolda otapa na pari ili u mikrotalasnoj dodajte 1 supenu kašiku putera od kikirikija.Otopljenu čokoladu sipamo preko keksa a da bismo je išarali dodajemo i jednu kašiku kikiriki putera. Nožem šaramo da bismo dobili ovakava izgled kolača. Ostavite da se stegne i uživajte u ovom bogatom ukusu kikirikija,čokolade i keksa.

Sviđa vam se? Ako vam je ovaj članak bio koristan, može biti koristan i drugima. Pošaljite ga ili podelite se prijateljima.

Ukoliko još uvek niste obavezno zapratite stranicu na fejsbuku gde vas svakoga dana čekaju razne zanimljivosti,recepti kao i uradi sam projekti.Naravno pratite nas i na drugim društvenim mrežama.

Pogledajte i ovo