5 najboljih božičnih filmova

Svi mi ponekad poželimo da se zavučemo pod toplo ćebence i uz kokice pogledamo neki dobar Božićni film. Bez obzira koliko imam godina, u vreme kada se bliže praznici često poželim da se opustim i vratim u detinjstvo uz par lepih komedija. Ove filmove sam pogledala sto puta i opet ih rado gledam svake godine. Ako ste ljubitelj ovakih filmova onda obavezno pogledajte ovih pet komedija.

Sam u kući

Božićni klasik koji mi uvek izmami osmeh na lice. Kao da sam dete. Gledam ga svake godine iznova i iznova i nikada mi ne dosadi... Kada malog Kevina Mekalistera ostatak porodice slučajno ostavi samog u kući kada krene na božićno putovanje, on će biti prinuđen da odbrani porodični dom od dva trapava lopova, dok se njegovi ne vrate kući.

Sam u kući 2: Izgubljen u Njujorku

Fenomenalni nastavak filma. Kevin Mekalister je ponovo „sam u kući“, ali ovog puta u Njujorku i, naravno, neće biti sasvim sam jer će čuveni „Mokri banditi“, Hari i Marv, ponovo zakucati na vrata.Fenomenalna porodična komedija koju od srca preporučujem.

Santa Clause (Deda Mraz)

Deda Mraz koji je došao da donese poklone pada sa krova. Scot uz pomoć sina oblači dedicino odelo i sam postaje Deda Mraz. To veče on mora da podeli sve poklone deci celog sveta. Uskoro saznaje da njegova uloga novoga Deda Mraza nije privremena. Prelepa,zanimljiva komedija za celu porodicu.

Božićna priča (A Christmas Carol)

Snimljena prema književnom klasiku Charlesa Dickensa, u režiji Roberta Zemeckisa i s Jimom Carreyjem u glavnoj ulozi, ovo je bezvremena priča o starom škrtcu koji se mora suočiti s duhovima Božića prošlih, sadašnjih i budućih, koji pokušavaju unijeti malo dobrote u njegovo toliko hladno srce. Duhovi ga podsjećaju na čovjeka koji je nekada bio, na okrutnu istinu današnjeg svijeta, te mu pokazuju što će se desiti ako se ne potrudi biti bolji čovjek. U vrijeme Božića, najradosnijeg dana u godini, Scrooge uskoro shvaća koliko njegova osobnost odudara od ljudi koji ga okružuju...

Kako preskočiti Božić (CHRISTMAS WITH THE KRANKS)

Luter (Tim Allen) i Nora (Jamie Lee Curtis) su odlučili bar jedne godine preskočiti Božić kako bi mogli otići na krstarenje Karibima. No ubrzo shvate kako preskakanje Božića nije moguće jer i se najavila ćerka sa verenikom. Fenomenalna, opuštena porodična komedija za opuštanje uz topli kakao ili čaj.

Sviđa vam se? Ako vam je ovaj članak bio koristan, može biti koristan i drugima. Pošaljite ga ili podelite se prijateljima.

Ukoliko još uvek niste obavezno zapratite stranicu na fejsbuku gde vas svakoga dana čekaju razne zanimljivosti,recepti kao i uradi sam projekti.Naravno pratite nas i na drugim društvenim mrežama.

Related Posts

Instagram

  • recepti
  • recepti
  • recepti
  • recepti
  • uradi sama ideje za kreativce
  • Kinder bueno torta