pecivo

Leopard pogačice

Osvojiće vas njihov neobičan izgled, hrskava korica i meka unutrašnjost. Možete ih puniti ili ostaviti prazne.

pecivo

Jedno testo - tri vrste peciva

Od jednog super testa sam napravila tri vrste peciva - slano,slatko i prazno. Pravi se jako jednostavno.

prolecna pogaca

Prolećna pamuk pogača

Meka kao duša, penasta i mirisna pogača. Ako su vam se dopale pamuk kiflice onda preporučujem da isprobate i ovu pogaču.

brzi jogurt uštipci

Brzi jogurt uštipci

Prave se brzo, nema čekanja, nema kvasca. Od ove mere ih ispadne baš dosta. Jeftini su a bogovski ukusni. Nas su oduševili. Predivni, zlaćani, šupljikavi uštipci koji se prave za desetak minuta.

bpuž pogačice

Uskršnje zeke od testa

Ovo pecivo će biti posebno interesantno najmlađima zbog svog oblika. Priprema se jednostavno a svakako će privući svačiju pažnju kada ga iznesete na sto. Upotpuniće uskršnju trpezu a može poslužiti i za večeru ili za doručak.

bpuž pogačice

Puž pogačice

Pogačice volim da pripremam na sto različitih načina i volim da ih pravim u raznim oblicima. Ove pogačice baš fino narastu i dopadaju mi se izgledom. Meke su,fine i lepo se listaju...

brze pogačice

Brze jogurt pogačice

Brze jogurt pogačice uvaljane u susam. Neverovatno meke i ukusne. Možete ih puniti bilo čime a idu u rernu odmah čim se naprave. Nema čekanja,nema jaja,nema kvasca a mera je čaša od jogurta. Iskreno prepručujem da ih isprobate jer su zaista divnog ukusa. Susam im daje poseban šmek. Ako ne računamo vodu kao sastojak za ove pogačice će vam trebati svega 6 sastojaka.

palisnate kiflice

Lisnate kiflice

Ako su vam se dopale čuvene pamuk kiflice ond apredlažem da obavezno isprobate ove pošto su još mekše i ukusnije!

pamuk kiflice

Pogačice-rolnice punjene sirom

Fine,meke i izdašne pogačice-rolnice. Pogledajte kako se lako pravi ovo fino pecivo punjeno sirom.

pamuk kiflice

Pamuk kiflice

Ako tražite recept za kiflice koje su meke kao duša,mirisne i jako ukusne a sledećeg dana ne postanu tvrde i ne osuše se kao većina kiflica onda obavezno isprobajte ovaj recept.

pamuk kiflice

Ružice - pecivo meko kao duša!

Ako su vam se dopale pamuk kiflice onda pogledajte i ovaj recept jer je ovo pecivo meko kao duša. Može biti slatko,slano i neutralno.

posne pekarske kiflice

Posne kiflice

Ako tražite recept za posne kiflice koje mogu da pariraju mrsnim onda ste na pravom mestu. S obzirom da nemaju jaja a ni mleko ove kiflice su predivne. Meke su,mirisne i ukusne. Sigurna sam da će se brzo razgrabiti.

Tursko pecivo

Ovo pecivo je oduševilo svakoga ko ga je probao. Pravi se jednsotavno i svima uspeva. Ukusno je i meko kao duša.