mesna pita

Izlivena pita sa tikvicama

Brza izlivena pita sa tikvicama od koje se traži parče više!

mesna pita

Bombastična burek pita s mesom od rolnica - Prste da poližeš!

Kada iznesete ovu pitu na sto budite uvereni da će svi hteti da je probaju. Osim predivnog izgleda pita je preukusna. Zalivena je sokom od paradajza, meka i fina.

projice sa tikvicama

Projice sa tikvicama

Meke su kao duša a spremaju se jako lako i brzo. Sigurna sam da je zdravija i dijetalnija verzija proje jer veći procenat u testu jesu tikvice a svi znamo koliko su one zdrave.

brza pita bez kroa

Pita sa spanaćem i sirom - brza kao Brzi Gonzales!

Za ovu pitu vam neće biti potrebne kore a ni puno vremena da je napravite. Fenomenalnog je ukusa i odlična je ideja za doručak ili večeru. Pita sa spanaćem i sirom - brza kao Brzi Gonzales!

rolnice sa sirom

Brze rolnice sa pavlakom i kajmakom

Brze rolnice sa pavlakom i kajmakom. Meke su kao duša, prave se brzo i jednostavno a savršenog su ukusa!!

pita od gotovih kora

Pita od kupovnih kora - kao domaća

Pita od kupovnih kora a kao da je domaća. Uz par trikova napravite dobru,izdašnu pitu od kupovnih kora. Pogledajte kako.

rolnice sa sirom

Rolnice sa sirom

Rolnice sa sirom koje su zaludele internet! Rolnice koje svima uspevaju!

proja-recept

Najbrža i najjednostavnija proja

Mekana, ukusna proja koja se brzo i lako priprema je je savršena za prezauzete domaćice. Trebaće vam svega pet minuta da je napravite i odmah ide u rernu na pečenje. Ne treba vam vaga već vam je mera šolja. Proja je jako ukusna,meka i fina i ne deluje kao da ste je na brzinu spremili.

pita rolat

Slani pita rolat

Jako mekan i ukusan a pravi se jednostavno. Štedi vaše vreme i novac. Može se jesti za večeru,doručak, kao predjelo a odličan je i kao slavsko predjelo.

burek sa mesom bez kora

Burek pita sa mesom bez kora - 5 minuta posla!

Ovaj burek ili pita, nazovite kako god želite ima fenomenalan ukus.Pravi se jako brzo i jednostavno. Trebaće vam svega 5 minuta da pripremite ovu divnu,meku,mirisnu i ukusnu pitu.