Izvor:meatloafandmelodrama.com

Čokoladni šećerni piling

Obožavam miris a i ukus čokolade. Mnogo volim prirodnu kozmetiku jer znam šta stavljam na svoje telo. Ovaj piling je fenomenalan jer čini kožu sjajnom i mekom a uživaćete u njegovom predivnom mirisu. Ovaj handmade piling možet i upakovati u teglicu,ukrasiti nekom mašnicom i pokloniti nekome. Ovakovom poklonu će se obradovati svako ko voli prirodnu kozmetiku.

● SASTOJCI ●
1 šolja šećera
½ mlevene kafe
¾ šolje kakaa
½ kašike meda
Nekoliko kapi eteričnog ulja vanile

U posudu sipajte šećer i prelijte ga otopljenim a kokosovovim uljem. Nakon toga dodajte kafu,med i nekoliko kapi eteričnog ulja vanile.Ako vam je piling suviše vlažan dodajte još malo šećera u suprotom možete dodati još kokosoovg ulja.

Piling možete čuvati u teglici i koristiti kao i svaki drugi. Za vreme tuširanja nanesite piling na telo i masirajte kružnim pokretima nekoliko minuta. Isperite vodom, obrišite kožu i nanesite hidrirajući losion za telo.Koža će biti blistava i neverovatno meka i sjajna.

Sviđa vam se? Ako vam je ovaj članak bio koristan, može biti koristan i drugima. Pošaljite ga ili podelite se prijateljima.

Ukoliko još uvek niste obavezno zapratite stranicu na fejsbuku gde vas svakoga dana čekaju razne zanimljivosti,recepti kao i uradi sam projekti.Naravno pratite nas i na drugim društvenim mrežama.

Pogledajte i ovo