cokoladna torta

Kremasta čokoladna torta bez pečenja

sladoled torta

Sladoled torta (parfe) sa jagodama i keksom

Vreme je jagoda i šteta bi bilo ne iskoristiti ih. S obzirom da je sunce konačno granulo vreme je idealno za šetnju. Kako bismo imali više vremena za šetnju i uživanje predlažem ovu sladoled tortu (parfe) koja se pravi bukvalno za 5 minuta.

jogurt torta

Jogurt torta

Jogurt - kivi torta bez pečenja. Veoma lagana i voćna,kremasta torta osvežavajućeg ukusa za koju vam neće biti potrebno ni puno vremena a ni puno novca da je pripremite. Kombinacija ukusa kivija,banane,jogurta i keksa će posebno obradovati ljubitelje voćnog jogurta jer podseća ukusom na voćni jogurt. Ne peče se takod a je idealna poslastica za toplije dane.

psladoled torta

Sladoled torta (sa jagodama)

Sladoled torta sa jagodama , keksom i čokoladom. Ukusom podseća na kapri sladoled. Pravi se jako brzo, za svega 15 minuta i ne treba joj puno vremena da se stegne. Već nakon sat ipo vremena može da se jede. Ova sladoled torta sa jagodama je jako kremasta i ukusna i što je najbitnije nema pečenja.

pita rolat

Vulkan torta (Kilimandžaro torta)

Osim što će vas očarati svojim izgledom, očaraće vas i neverovatno osvežavajućim ukusom. Pri tom uopšte nije teška da se napravi. Jogurt i kompot od bresaka u kombinaciji osvežžavaju i daju lagan, divan ukus.

pita rolat

Sočni kolač torta za 15 minuta

Da biste napravili ovaj ukusan,sočan i bogat kolač trebaće vam svega 15-tak minuta.Odličan je ako vam se najave iznenadni gosti. Ne peče se i pravi se jednostavno a ukus je fantastičan.

šeherezada torta

Šeherezada torta

Torta koja se ne peče,jeftina je,izdašna i preukusna.

kremasta zebra torta

Kremasta zebra torta

Brza,jeftina i kremasta zebra torta. Pravi se jako lako i brzo a ukus je očaravajući.